Menu

Skriv din egen bok och ge ut hos Vulkan

När du själv börjar skriva på en bok kan det vara svårt att veta vilket bokförlag som du ska välja, och vilket förlag som kan tänkas vilja acceptera dig som författare. Detta har länge varit ett problem för många författare, men sedan e-böckerna gjorde sitt intåg på marknaden har allt förändrats drastiskt. Idag är det kanske inte alla som vet detta, men utan att vara känd kan alla idag publicera sina böcker hos Vulkan i elektronisk form. Här kan du naturligtvis också få dina böcker tryckta i pappersform, och det är just det som gör Vulkan så fantastiskt. Här handlar det inte om hur bra du är, utan helt enkelt bara om hur mycket som du vill betala.

Vulkan, ett bokförlag för nya författare

vulkanDet är heller inte dyrt att trycka sina böcker hos Vulkan, utan det är idag det absolut billigaste och bästa alternativet för alla nya författare. Det är faktiskt även så att många av dagens etablerade författare använder sig av detta bolag. Hos Vulkan får du precis så mycket hjälp som du vill ha rörande tryck och marknadsföring av din bok. Det är också ett tryckeri som använder sig av print on demand, vilket betyder att du kan få hur många böcker som du vill precis när du vill.

Om du idag är en person som redan har börjat skriva på en bok, eller om du går i tankarna att börja skriva behöver du aldrig tänka på svårigheterna med att hitta ett tryckeri när din bok är klar. Vulkan kommer garanterat att trycka din bok och bli det absolut bästa alternativet för dig. Här finns det redan färdiga paket, där du även har chansen att få en gratis e-bok i priset. Hittar du inget paket som passar kontaktar du bara Vulkan så kan du även få ett skräddarsytt paket som passar just dig, din bok och din ekonomi.