När du skriver en bok som du vill publicera är det viktigt att du hittar ett bra bokförlag som kan utföra detta samtidigt som de är duktiga på all den marknadsföring som krävs för att det ska bli en lyckad lansering.lindqvist publishing Ett av de bokförlag som vet vad som gäller i detta fall är Lindqvist Publishing, som är ett svenskt bokförlag grundat av Jonas Lindqvist år 2010. Som ett professionellt och trevligt bokförlag ger Lindqvist Publishing ut både skön- och facklitteratur. Sedan starten 2010 ingår också ett bokförlag vid namn BTM Books som en imprint i det stora förlaget. Lindqvist Publishing är ett modernt bokförlag på väg uppåt, och kan vara ett bra och ekonomiskt val för dig som vill lansera dina böcker.

Lindqvist Publishing jobbar med böcker i både digital och tryckt form

Här har författare som Colum McCann, Heinz Linge och Scarlet Thomas gett ut sina böcker, som har upplevts av många läsare. En musiker som också har använt Lindqvist Publishing för sin självbiografi är den välkända hårdrocksmusikern Sammy Hagar. Lindqvist Publishing var också tidigt ute med något som kallas för boksinglar, vilket är en sorts noveller som alla vet är en gripande och engagerande läsning i kortare eller längre form med olika avsnitt.

Om du själv har en bok som du vill ge ut kan det vara en god idé att ta kontakt med Lindqvist Publishing, som är ett trevligt och modernt bokförlag som verkligen ser till sina kunder och klienter. I det fallet kan du göra ett bra val som ger dig chansen att bli läst och komma ut på marknaden. Genom att ge ut dina alster via detta förlag kan du bli den nya och mest populära författaren i Sverige. Kanske blir det början på ett långt och givande samarbete under många kommande år. Prova själv så får du se.